La Volta és un projecte cultural de proximitat en clau contemporània (situat al barri de Sant Narcís de Girona) amb quatre locals a la plaça de l’Assumpció i una zona enjardinada, recuperats i habilitats per acollir en residència propostes vinculades a l’art, l’artesania, el disseny i la cultura.

Els establiments són petits locals a peu de carrer, originàriament destinats a negocis familiars i tancats durant dècades, que han permès desenvolupar un projecte cultural de barri, únic i singular, gràcies a la col·laboració de tots els actors implicats. El projecte de La Volta va néixer fa més de quatre anys amb un doble objectiu:

1) Donar suport a la professionalització de projectes culturals, artesans i artístics posant a disposició espais de treball individual i col·lectiu, així com d’exhibició i distribució d’obra i producte.

2) Dinamitzar culturalment i comercialment Sant Narcís amb la col·laboració dels veïns i veïnes.

Pues bé, presentat aquest estupendo projecte, el 2018 vaig tindre la oportunitat de participar amb el meu projecte de LA GRAN ENCICLOPEDIA DEL DIBUIX I LA PINTURA i vaig donar un taller per a nens, tots molt fluít, sote una calor fortrta i entre mangueras.

 

 

Un caos i un decontrol aparent que tothom va entendre estupendament i jo vaig gaudir molt. A partir de les telas preparadas, vem dibuixar i pintar fins que cada nen i nena es va fer la seva ENCICLOPEDIA de pintura.

Al acabar el taller sempre queda molt de material per fora dels volums que tothom s emporta, jo els recullo i mes tard els miro i construeixo altres volums amb els restes dels restes dels restes. Maquissims!!

 

Bueno, aquí teníu els dos que van sortir del taller:Volum L. de La Volta.

   

 

 

 

 

I aquí teníu el seu vissor:

 

Home


https://www.instagram.com/femlavolta/