ROCK & ROLL PER A MEDUSES

El passat diumenge 20 de Novembre del 2022, varem seguim fent aquesta peli colectiva de micro biología inventada!!!! Banda sonora i tot)))))))))))))))))))))))))))

En el Marc de una col.laboració de L ´Alternativa i El meu primer festival.

Un taller intergeneracional de creació col·lectiva per construir una peça entorn de la biologia, el cinema d’animació.

MERCIE VOCÚUUUUU a totes i tots!!!!
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏

 

El taller
En aquest taller d’aproximació a l’animació experimental aprofitarem alguns jocs i estratègies de creació amb què iniciar-nos en aquest art i adquirir eines bàsiques per produir una peça pròpia.

La biologia i l’animació, dos factors i interessos que es mesclaran i des dels quals compartirem viatge i aprenentatge amb les persones que hi participin.

A través de dinàmiques i jocs ens aproparem al funcionament de la cèl·lula i a la construcció dels organismes vius.

La pel·lícula
Tot el material generat es fotografia i se suma, i els participants del taller passen a ser coautors de la pel·lícula. És al mateix temps una experiència d’aprenentatge i una divulgació dels principis bàsics de l’animació experimental, així com un acostament a la biologia, amb la cèl·lula com a punt de partida.

El moviment és l’expressió natural de la vida i el cinema.

Juntament amb el músic i animador Sergi Padró @sergipadro projectarem el metratge i estrenarem en directe una possible banda sonora.

La creación colectiva es una celebración humana tan antigua como bailar frente al fuego. Adoro poder provocar, buscar, una escena parecida a esa, donde un grupo pueda sentirse, implicado, conectado, disfrutando, jugando y finalmente recreando la vida y celebrándola.

No os rindáis, seguir jugando✏🎑🦚🧬🍹🌟🧫🧬🎞📽▶️💙💙💙🔵💙

#rockandrollforjellyfish

ESTE TALLER FORMA PARTE DEL PROYECTO CINEMATOGRÁFICO:
* Rock and roll for jellyfish *